Monday, October 13, 2014

Όχι, παίζουμε!


Share/Bookmark
Τι κάθονται και αγχώνονται οι Αμερικάνοι και οι Ισπανοί να βρουν πώς ξέφυγε και μολύνθηκαν δυο νοσοκόμοι, σε ένα περιβάλλον καλής λειτουργίας και αυστηρών πρωτοκόλλων, από τον γνωστό θανατηφόρο ιό; Και ψάχνουν συστηματικά την αλυσίδα μετάδοσης για να τον ελέγξουν αποτελεσματικότερα; Κι αγχώνονται οι κουτόφραγκοι να οργανώσουν την άμυνα και την πρόληψη στην πηγή αλλά και στην ίδια τη χώρα;

Γιατί δεν ρωτούν εμάς τη συνταγή; Την έχουμε έτοιμη από καιρό. Δια πάσαν νόσον.

Όταν θα εμφανιστεί το πρώτο κρούσμα στη χώρα μας, θα δράσουμε αμείλικτα. Αντί για γιατρούς και παθολόγους και επιδημιολόγους και άλλους ασχέτους, θα φωνάξουμε τους καλύτερους νομικούς. Και εγληματολόγους, και ειδικούς στις διεθνείς σχέσεις, και του οικογενειακού δικαίου ακόμη. Τους αρίστους, Τους πρώτους. Και τσουπ, θα ψηφίσουμε έναν νόμο που θα απαγορεύει τη μετάδοση. Θα απαγορεύει επίσης και την έκφραση αμφισβήτησης για την επιτυχία της απαγόρευσης μετάδοσης, η οποία θα χαρακτηριστεί ως εν δυνάμει γενοκτονία. Με δέκα άρθρα πρεσαρισμένα, αντί για θαλάμους υποπίεσης κι άλλες ανοησίες, θα κλείσουν όλα τα παράθυρα και οι ρωγμές και οι χαραμάδες. Με αυστηρές ποινές για όλους και για όλα. Τι φυλακίσεις, τι καθείρξεις, τι ισόβια!! Τρέμε, έμπολα. Και με μια τροπολογία που θα προτείνει ο Λαφαζάνης και θα κάνει αποδεκτή ο Βορίδης, σε σπάνια επίδειξη ομοψυχίας, θα απαγορευτεί και η αναπαραγωγή στον απαίσιο και ανυπάκουο ιό, επί ποινή αποκλεισμού από τα ΜΜΕ. Μπορεί, για νάναι ακόμη πιο αποτελεσματικό, να το βάλουμε και στο Σύνταγμα.

Και μετά θα κάνουμε και δυο εκλογές απανωτές, με τις ορκωμοσίες και τους αγιασμούς τους και τα όλα τους, για να τον αποστειρώσουμε, τον κακορίζικο.

Όχι, παίζουμε! 


Γιώργος Γιαννούλης- Γιαννουλόπουλος






No comments:

Post a Comment