Sunday, July 5, 2015

Δεν πάει άλλο!


Share/Bookmark
Δεν συνηθίζω να μιλώ έτσι. Αλλά ίσως αλλιώς δεν ακούγεται.

Αλήτη Σαμαρά, παραιτήσου! Ψευδώνυμε Καραμανλή, που φέσωσες τη χώρα μαζί με τον Παυλόπουλο και τον Αλογοσκούφη, κρυφτείτε κάτω από τη γη! Φώφη, άντε κυρά μου στο καλό, μη μαγαρίζεις άλλο το όνομα το πατέρα σου!

Εσείς και οι δειλοί κομματικοί σας, αφού το ταΐσατε καλά καλά να θρέψει για να το μοστράρετε για φόβητρο, βγάλατε το τέρας απ' το κλουβί του με λυμένες τις αλυσίδες και δίχως φίμωτρο.

Κάντε επιτέλους χώρο μπας και βρεθεί κανένα παλικάρι ή καμιά γυναίκα με καρδιά να το αλυσοδέσει. Εσείς είσαστε εντέλει υπεύθυνοι και για αυτόν που έθεσε το ερώτημα και για το όχι. Εσάς έχει σιχαθεί και δεν εμπιστεύεται ο κόσμος. Τόσο που ακόμη κι ο Τσίπρας, κι ο Βαρουφάκης κι η Κωνσταντοπούλου, κι ο Κατρούγκαλος, κι ο Φλαμπουράρης, κι ο Καμμένος, κι ο Κασσιδιάρης, τόση ασκήμια, τόση βρωμιά, να μην τρομάζει πια. Δεν ανατριχιάζει κανείς. Οι άνθρωποι γεύτηκαν αίμα και θέλουν αίμα. Έστω και το δικό τους.

Ακόμη κι εσύ, Σταύρο μου, αποφάσισε επιτέλους τι είσαι και πες το φωναχτά. Η χώρα χρειάζεται και ένα μεγάλο κεντροαριστερό κόμμα για να μαζευτεί, αν μπορεί πια να μαζευτεί το πράγμα. Ή κάντο ή άσε τον χώρο σε κάποιον που το μπορεί καλύτερα.

Να γεμίσει το κενό που μεγαλώνει ολόγυρα σε κάθε χώρο, κάθε γωνιά και μας καταπίνει.

Γρήγορα, γιατί όπου νάναι θα βγουν στους δρόμους τα σκυλιά. Ακούγονται ήδη που αλυχτούν σαν λυσσασμένα.

Δεν πάει άλλο!

Γιώργος Γιαννούλης-Γιαννουλόπουλος


No comments:

Post a Comment